Lajme

Ju njoftojmë që marketi Meridian Express në Rr.Gazmend Zajmi në Prishtinë, nga data 25-07-2018 do të jetë i hapur 24 orë në ditë (24/7).

Pas kërkesave të shumta të konsumatorëve, tani e tutje mund të furnizoheni 24/7 në lokacionin në Rr.Gazmend Zajmi me produktet e Meridian Express, Meridian Kitchen dhe Buka.

Krejt çka ju duhet i keni n’derë t’shtëpisë. Më shpejtë, më mirë, më lirë – Meridian Express

Ju falemnderit që jeni pjesë e jona!